top of page

YTLIGA BLODKÄRL

Röda och blå kärl i ansiktet och på benen representerar några av de vanligaste bristerna som drabbar människor i alla åldrar över hela världen. 

 

Laserbehandlingar gör det möjligt att förbättra och till och med ta bort synliga kapillärer.

quanta system chrome

CHROME

Chrome är en kraftfull laser med Q-Switched teknologi (1064/532nm och Nd:YAG) som kan utföra mer än 50 olika behandlingar i en och samma maskin. Anpassa er klinik och maximera vinsten med Quantas tillvalsmoduler Quanta Skin Apps®.

quanta system 585

Quanta har tillverkat världens första och enda Solid State 585 laser utan några löpande kostnader samt minimal till ingen risk för purpura. Quantas 585 representerar den nya guldstandarden för kärlbehandlingar. Systemet tillåter snabba, effektiva och säkra behandlingar med få biverkningar.

quanta system thunder mt

THUNDER MT

Thunder MT är världens snabbaste, säkraste och minst smärtsamma Alexandrit (755nm) & Nd:YAG (1064nm) laser med Mixed Technology. Thunder MT representerar den nya guld standarden för hårborttagning

quanta system q-plus

Världens enda Q-Switch som utan att byta munstycke tar bort alla färger på tatueringar. Detta tack vare kombinationen av våglängderna 532nm och 694nm i en och samma puls. Och det bästa av allt, absolut INGA kostnader för dyrt förbrukningsmaterial. Tillval för IPL & Fraktionerad Laser.

quanta system duetto mt

DUETTO MT

Duetto MT är en kraftfull laser som passar alla hud typer tack vare Quantas Patenterade mix teknologi där den kombinerar den nya guld standarden inom hårborttagning.

Kan även användas till kärl- och hudföryngrings behandlingar.

bottom of page