top of page

Q-PLUS SERIE

Världens enda Q-Switch som utan att byta munstycke tar bort alla färger på tatueringar. Detta tack vare kombinationen av våglängderna 532nm och 694nm i en och samma puls. Och det bästa av allt, absolut INGA kostnader för dyrt förbrukningsmaterial. Tillval för IPL & Fraktionerad Laser.

quanta systems q-plus

Höj nivån på din praktik med Q-Plus, där precision möter innovation och garanterar en konsekvent och enastående prestation för alla dina estetiska och medicinska laserbehov.
Q-Plus låser upp en värld av möjligheter och ger kliniker en möjlighet att utforska nya områden inom medicinska och estetiska behandlingar, allt med stöd av avancerad teknologi.

Hotline Consultant

Skicka ett meddelande till oss
Vi svarar så snart vi kan! 

Vi kontaktar dig inom kort!

  • Youtube
  • Instagram
  • Facebook

MASKINENS SUPERKRAFTER

quanta systems q-plus

Flera våglängder

Q-Plus-serien är den enda hybridlaserenheten på marknaden baserad på en kraftfull Q-Switched-teknik som även kan konfigureras med pulsade lasrar.

q-switch

Q-Switch

Q-switch-funktionen, förkortning för "Quality Switched", hänvisar till en teknik som används för att generera extremt korta laserpulser med varaktigheter i nano sekunder. Huvudsyftet med Q-switch-funktionen är att uppnå mycket hög toppeffekt i laserstrålen.

 

Nanosekundpulser är användbara speciellt i den allra första borttagningssessionen av en tatuering, för att effektivt 
träffa stora tatueringsbläckkluster. 

2940 quanta systems q-plus

Twain 2940

Twain 2940-handstycket har designats för att utföra ablationsprocedurer, både fraktionerad och helfläck. Er:YAG-lasern Twain 2940 nm kan, genom variation av pulsparametrar, ta bort hudlagren med minimal termisk skada eller producera en högre koagulering lämplig för stimulering av kollagenproduktion.

Ärr, Ablativa dermatologiska procedurer, Skin Resurfacing.

pico

Mångsidiga möjligheter

Med sina mångsidiga möjligheter framstår Q-Plus C som ett sant multiplattformslasersystem. Från borttagning av tatueringar och hudföryngring till behandling av pigmenterade lesioner kan den hantera olika behandlingsalternativ, vilket ger din klinik den flexibilitet den behöver för att möta varierande patientbehov.

quanta systems q-plus optibeam

Optibeam II

Med det innovativa Optibeam II-handstycket uppnår man maximal lasereffektiviet och patientsäkerhet för alla hudtyper. 

 

Tack vare den avancerade optiska teknologin, kan Optibeam II handstycket fördela laserns kraft homogent på alla punktstorlekar, vilket garanterar fullständig säkerhet, komfort och minskad stilleståndstid. Optibeam II har också en fraktionerad spets som kan användas med alla våglängder och pulslägen och kommer i fyrkantiga, rundade och fraktionerade balkprofiler.

 

2940 quanta systems q-plus

Twain IPL

TWAIN IPL finns med 6 olika våglängdsområden, en mix av kraft och mångsidighet.

Benigna vaskulära lesioner, Benigna pigmenterade lesioner,  Skin Rejuvenation, Hårborttagning.

VIDEOS & BILDER

Q-Plus C
Spela video
q-plus teknisk data

TEKNISK DATA

q-plus teknisk data
Financial Graphs
bottom of page