top of page

THUNDER MT

Thunder MT är världens snabbaste, säkraste och minst smärtsamma Alexandrit (755nm) & Nd:YAG (1064nm) laser med Mixed Technology. Thunder MT representerar den nya guld standarden för hårborttagning och är noga designad för att ge din verksamhet en vinstmarginal utan dess like med säkerhet och kvalitet i fokus.

Thunder MT

Världens snabbaste, säkraste och minst smärtsamma!

Hotline Consultant

Skicka ett meddelande till oss
Vi svarar så snart vi kan! 

Vi kontaktar dig inom kort!

  • Youtube
  • Instagram
  • Facebook

MASKINENS SUPERKRAFTER

Thunder mt mixed technology

Mixed Technology

Tack vare Mixed Technology kan man med Thunder MT enkelt behandla med en enskild våglängd, alternativt med båda våglängderna i simultana eller sekventiella pulser, allt efter patientens behov.

Thunder mt sekventiell puls

Sekventiell puls

Den sekventiella pulsen har utvecklats för kärlreducering och hudföryngring. Vid behandling för avlägsnande av telangiektasi (utvidgning av blodkärl) på ben och i ansikte används Mixed Technology för att garantera ett bra resultat med de lägsta energinivåerna där man utnyttjar hur hemoglobin och metemoglobin absorberas olika. Vid hudföryngring optimerar Mixed Technology den effekt som Alexandrit har på pigment och Nd:YAG har på huduppstramning i endast en behandling, vilket reducerar antalet behandlingar som krävs.

Thunder mt opti scan

OptiScan TH (Tillval)

Den nya skannern OptiScan TH erbjuder de mest kompletta mångsidigheten med flera inställningar skräddarsydda för patientens behov och hudförhållanden. Denna skanner levererar laserns energi homogent över väldigt stora områden för att förkorta behandlingstiden och samtidigt undvika oavsiktlig pulsöverlappning. Alla inställningar såsom område, överlappning, skanningslägen och Ready/Standby kan ställas in direkt från den integrerade pekskärmen. Med en maximal frekvens på 15 Hz behandlas en hudyta på upp till 30 cm2 i en enda skanning. Behandling av hel rygg på mindre än 10 minuter är nu äntligen möjligt. Hudkylsystem integrerat för högsta komfort under behandlingar.

Thunder mt simultan puls

Simultan puls

Den simultana pulsen har utvecklats för permanent hårborttagning. Mixed Technology kombinerar de två olika laservåglängderna i en puls med justerbar energi och pulslängd. Synergin av dessa två våglängder kan fullständigt denaturera hårsäckarna med förhöjd säkerhet även vid mörka hudförhållanden tack vare den reducerade energin.

Thunder mt spot shape

Optimized™ SPOT SHAPE

Optimized™ spot shape har utformats för att garantera otroliga resultat med en jämn och minimal överlappning. Med Optimized™ spot shape minimerar man risken för brännskador då man man endast överlappar samma område 1 gång istället för 4 gånger för kvadratisk och rund form (vilket medför hög risk för brännskador).

Thunder mt cool air

Qool-Air

Den maximala patientkomforten kan nu nås med det extra luftkylsystemet, som drivs av Zimmer, som integreras i Thunder MT.

• Kontrolleras helt från Thunders mjukvara
• Flyttbar med Thunder MT
• Inget mer slöseri med utrymme Thunder MT behandlar Permanent hårborttagning Kärlreducering Hudföryngring

VIDEOS & BILDER

Thunder MT - Quanta Mixed Technology
Sök videoklipp...
Thunder MT - Quanta Mixed Technology

Thunder MT - Quanta Mixed Technology

02:31
Spela video
Thunder MT - The world's strongest and fastest laser for hair!

Thunder MT - The world's strongest and fastest laser for hair!

11:21
Spela video
Thunder MT - Quanta Handpieces

Thunder MT - Quanta Handpieces

01:30
Spela video
Thunder MT - Thunder Series Accessories

Thunder MT - Thunder Series Accessories

00:54
Spela video