top of page

DUETTO MT

Världens första Alex & YAG kombinerade laser!

Den nya guldstandarden för hårborttagning som passar alla hudtyper tack vare Quantas patenterade mix teknologi som kombinerar Alexandrit (755nm) och Nd:YAG (1064nm) i en och samma puls. Även utmärkt för kärl- och hudföryngringsbehandlingar. Tillval för IPL & Fraktionerad Laser.

quanta systems Duetto MT

Duetto MT har ett intuitivt användargränssnitt som förenklar behandlingsprocessen och minskar inlärningskurvan, vilket gör att utövare kan fokusera på att ge exceptionell vård utan onödig komplexitet.

Hotline Consultant

Skicka ett meddelande till oss
Vi svarar så snart vi kan! 

Vi kontaktar dig inom kort!

  • Youtube
  • Instagram
  • Facebook

Att investera i Duetto MT är som att plantera ett magiskt pengaträd. Den erbjuder den snabbaste avkastningen på investeringen jämfört med andra lasrar på marknaden.

Duetto MT:s överlägsna avkastning beror på flera faktorer.

För det första, genom att använda halva kraften, håller både lamporna och hela maskinen längre. Det är som att köra en bil på halvfart - du stressar inte motorn och sparar på bränsle. Detta innebär att alla delar, inklusive lamporna, kommer att hålla nästan dubbelt så länge.

För det andra, Duetto MT kommer med luftkylning, vilket är underhållsfritt. Detta är en stor fördel jämfört med andra maskiner som kräver krämer eller kryogentuber. Dessa kan ta slut mitt i en behandling, är svåra att göra sig av med och kan bli dyra i längden. Med Duetto MT slipper du dessa problem.

Slutligen är Duetto MT en av världens snabbaste lasrar. Det betyder att klinikägare kan behandla fler patienter på samma tid, vilket ökar produktiviteten och vinstmarginalerna. Det är som att ha en snabbkö i en nöjespark - du får mer gjort på kortare tid.

Halvera energin, dubbla säkerheten! 

Quantas Mixed Technology är lika revolutionerande för laservärlden som den första iPhone var för kommunikation.

Denna teknologi använder halva energin, eller 'fluensen', jämfört med andra lasrar för att uppnå samma eller bättre resultat. Detta innebär att den är mycket säkrare. Tänk dig att byta ut en grov exfolierande borste mot en mjuk bomullstopp för din hudvård. Det är lika skonsamt och säkert.

Risken för att bränna eller skada huden är nästan obefintlig. Det är som att ha en skyddande ängel som vakar över din hud under behandlingen. Detta gör Quantas Mixed Technology till det säkraste valet för kliniker och deras patienter.

Ansiktsbehandling och ansiktslyft i en session!

Mixed Technology kombinerar effekterna av Alexandrite-laser och Nd:YAG-laser i en enda session. Alexandrite-lasern fokuserar på pigmenteringar, vilket hjälper till att jämna ut hudtonen och minska utseendet på åldersfläckar och solskador. Å andra sidan fokuserar Nd:YAG-lasern på hudens åtstramning, vilket minskar slapphet och ger huden ett lyft.

Det är som att få en ansiktsbehandling och ett ansiktslyft i en enda session. Du får fördelarna med två behandlingar samtidigt, vilket sparar tid och ger snabbare resultat. Dessutom är denna kombinerade behandling mer effektiv än att använda varje laser separat, vilket ger dig bättre resultat och lyckligare, mer nöjda patienter.

På var och en av dessa sätt överglänser Quantas Mixed Technology andra hårborttagningslasrar på marknaden. Den är säkrare, mer mångsidig, mer effektiv och en smartare investering. Det är som superhjälten av lasrar!

Quanta Mix Technology

Tack vare Mixed Technology kan man med Duetto MT enkelt behandla med en enskild våglängd, alternativt med båda våglängderna i simultana eller sekventiella pulser, allt efter patientens behov. Mixteknologin används för att effektivt eliminera hårstrån från olika djup. 

Mix möjliggör att man arbetar med halva energin man normalt arbetar med för att uppnå samma eller bättre resultat, vilket har en rad fördelar:

  • Mindre risk för brännskador pga 50% lägre kraft som emitteras på huden

  • Minst smärtsamma lasern på marknaden, återigen för att kraften är 50% lägre.

  • Mindre stress på maskinen, vilket gör att lampor och andra reservdelar håller mycket längre än andra lasrar

  • Lägre kraft möjliggör även att man kan jobba snabbare, upp till 10hz!

  • Bättre effekt på ytliga blodkärl pga att den göra om hemoglobin till det mörkare och då använder lägre kraft

  • Likaså när det kommer skin rejuvination, man sparar tid och behandlingar med mix pga att den jobbar på pigment och kollagenstimulering på samma gång

Effektiva behandlingar för ljusfärgade, blonda och röda hår.

Föreställ dig en laser som inte diskriminerar mellan hår färger. Quantas Mixed Technology erbjuder det närmaste man kan komma. Den kan behandla ljusfärgade, blonda och röda hår, något som många andra lasrar har svårt för. Det är som att ha en färgblind laser som behandlar alla hår färger (nästan) lika!

Revolutionerande 

säkerhet! 

Vi är stolta över att kunna erbjuda dig 2 guldstandard våglängder som är den senaste teknologin inom hårborttagning som garanterar en säker behandling med enastående resultat. Med Quantas Mixed Technology kan du njuta av hårborttagning med upp till 50% mindre energi, vilket betyder en skonsammare och tryggare upplevelse för dig.

Oavsett om det är avgränsade hudområden, solbränd hud eller en mix av olika hårstrån, såsom tunna och tjocka, kan vår teknik hantera det med precision och effektivitet. Det innebär att du kan få den silkeslena huden du alltid drömt om, utan att behöva oroa dig för smärta eller biverkningar.

Resultatet? En behandling utan oro för obehag eller skador på huden.

Vårt avancerade kylsystem är utformat för att minimera biverkningar som hypo-/hyperpigmentering och blåsor.

 

quanta systems Duetto MT

Utplåna även de tunnaste hårstråna.

Duetto MT är som en skarpsynt örn som upptäcker det minsta bytet. Den kan ta bort även de tunnaste hårstråna tack vare sin höga effekt och låga pulslängd. Det är som att ha ett förstoringsglas som kan upptäcka och ta bort även de minsta och tunnaste hårstråna. Inget hår är för tunt eller för svårt för denna teknologi!

quanta systems Duetto MT

Omfamna alla hudtyper och färger med maximal säkerhet.

Föreställ dig en värld där alla, oavsett hudfärg eller typ, säkert kan få laserbehandlingar. Det är den värld som Quantas Mixed Technology skapar. Denna teknologi kan behandla alla hudtyper och färger, även de mörkaste, med maximal säkerhet.

Visst finns det andra lasrar som har två teknologier, men de kan inte använda dem samtidigt. Det är som att ha en fjärrkontroll för volymen och en annan för kanalbytet. Med Quantas Mixed Technology får du allt i en enhet, vilket gör den till det mest effektiva och säkra valet för alla hudtyper och färger.

VIDEOS & BILDER