top of page

585

Quantas 585 representerar den nya guldstandarden för kärlbehandlingar och är världens första och enda Solid State 585 laser utan några löpande kostnader.

 

Tack vare ca: 50% högre absorption av hemoglobin, större penetrationsdjup och mindre melaninabsorption, anses 585 vara en mycket säkrare och effektivare laser även på de mörkare hudtyperna jämfört med traditionella 532nm.

quanta systems 585

Våglängden med det bästa ryktet inom dermatologi finns nu tillgänglig till noll underhållskostnader med Quantas 585.

Hotline Consultant

Skicka ett meddelande till oss
Vi svarar så snart vi kan! 

Vi kontaktar dig inom kort!

  • Youtube
  • Instagram
  • Facebook

MASKINENS SUPERKRAFTER

quanta systems 585 guldstandard

Nya guldstandarden för kärl

Under de senaste 20 åren har färgämneslasrar med våglängden 585nm ofta används inom estetik och dermatologi för hud- och kärlbehandlingar. Faktum är att 585nm färglasrar anses vara guldstandarden för dessa indikationer. Trots detta, har spridningen av 585nm lasrar hitlls varit begränsad på grund av deras löpande kostnader och för den stora risken för purpura.

Quanta har ändrat på detta genom att tillverka världens första och enda Solid State 585 laser utan några löpande kostnader samt minimal till ingen risk för purpura. Quantas 585 representerar den nya guldstandarden för kärlbehandlingar. Systemet tillåter snabba, effektiva och säkra behandlingar med få biverkningar.

Tack vare ca: 50% högre absorption av hemoglobin, större penetrationsdjup och mindre melaninabsorption, anses 585 vara en mycket säkrare och effektivare laser även på de mörkare hudtyperna. 

Calculator
quanta systems 585

Skanner

Med hjälp av den innovativa scannern kan vi anpassa behandlingen och förhöja effekten ytterligare genom att finjustera behandlingsparametrarna utifrån behandlingsindikation och behov. Detta ger oss en ytterligare möjlighet att maximera resultatet med fortsatt högsta precision och säkerhet - oavsett hudtyp eller indikation. 

Fördelar:

1. Precision (perfekt överlappning/avstånd mellan pulserna)

2. Snabbare behandlingar (täcker hela 18x18mm)
3. Större kontroll över värmeöverföringen på hudytan
4. Byt puls format (kvadra6ska, rektangulära och cirkulära former)

Inga löpande kostnader

En av de största anledningarna till att 585nm lasrar inte har tagit större plats inom kärlbehandlingar har som nämnt varit de löpande kostnaderna. Färgämneslasrar eller PDL som de även kallas behöver ett färgämne för att producera våglängden 585nm, oftast är det tal om Rhodamin. Dessa färgämnen är dyra och har ett bäst-före datum. Beroende på användning så kan man räkna på över 70 000sek i löpande kostnader per år endast för att byta ut färgämnen. Detta är nu ett minne blott, Quantas 585 är en Solid-state Diod laser som har NOLL löpande kostnader.

VIDEOS & BILDER

585 - The Wavelength with Best Reputation in Dermatology Now Available at Zero Maintenance Costs
Sök videoklipp...
585 - The Wavelength with Best Reputation in Dermatology Now Available at Zero Maintenance Costs

585 - The Wavelength with Best Reputation in Dermatology Now Available at Zero Maintenance Costs

02:06
Spela video
585 - Installation procedure for Fiber Optic Connector

585 - Installation procedure for Fiber Optic Connector

01:45
Spela video
585 teknisk data

TEKNISK DATA

quanta systems 585 teknisk data
Financial Graphs