top of page

SKIN REJUVENATION

En hektisk livsstil, rökning och överdriven solexponering, kan orsaka för tidigt åldrande av huden.

Detta tillstånd leder vanligtvis till uppkomsten av rynkor, fläckar och kärlskador.

 

Numera är det möjligt att genom laserbehandlingar stimulera huden till att regenerera sig själv utan att använda mediciner! 

Quanta systems Discovery Pico

PICO

Discovery Pico är världens mest kraftfulla Pico laser med de tre våglängderna FD Nd:YAG 532 nm, Nd:YAG 1064 nm och Ruby 694 nm som b.l.a tar bort de allra djupaste tatueringarna. Tillval för IPL & Fraktionerad Laser.

Quanta systems Duetto MT

DUETTO MT

Duetto MT är en kraftfull laser som passar alla hud typer tack vare Quantas Patenterade mix teknologi där den kombinerar den nya guld standarden inom hårborttagning.

Kan även användas till kärl- och hudföryngrings behandlingar.

Quanta systems Chrome

CHROME

Chrome är en kraftfull laser med Q-Switched teknologi (1064/532nm och Nd:YAG) som kan utföra mer än 50 olika behandlingar i en och samma maskin. Anpassa er klinik och maximera vinsten med Quantas tillvalsmoduler Quanta Skin Apps®.

Quanta systems Youlaser

YOULASER

Youlaser MT är den första och enda lasern som kombinerar den ablativa CO2 10 600nm och den icke-ablativa GaAs 1540 nm i en och samma behandling. Överlägsen på marknaden när det kommer till hudföryngring,  pigmenteringar, linjer och rynkor, ojämn hudton samt ärr.

Quanta systems Thunder MT

Thunder MT är världens snabbaste, säkraste och minst smärtsamma Alexandrit (755nm) & Nd:YAG (1064nm) laser med Mixed Technology. Thunder MT representerar den nya guld standarden för hårborttagning

Quanta systems q-plus

Q-PLUS

Världens enda Q-Switch som utan att byta munstycke tar bort alla färger på tatueringar. Detta tack vare kombinationen av våglängderna 532nm och 694nm i en och samma puls. Och det bästa av allt, absolut INGA kostnader för dyrt förbrukningsmaterial. Tillval för IPL & Fraktionerad Laser.

bottom of page