top of page

YOULASER MT

Den enda maskinen på marknaden som kombinerar GaAs (1540nm) och Fraktionerad koldioxidlaser (10600nm) i samma puls. Akne-ärr, pigmenteringar, födelsemärken, rynkor, ärr, hudbristningar, solskadad hud, hängande ögonlock mm. blir ett minne blott! 

quanta systems youlaser

Kundnöjdheten är exceptionell och behandlingskostnaderna obefintliga, vilket kommer ge ett ordentligt lyft för din verksamhet ur många perspektiv.

Hotline Consultant

Skicka ett meddelande till oss
Vi svarar så snart vi kan! 

Vi kontaktar dig inom kort!

  • Youtube
  • Instagram
  • Facebook

Akne-ärr, pigmenteringar, födelsemärken, rynkor, ärr, hudbristningar, sol skadad hud, hängande ögonlock mm. blir ett minne blott! 

Youlaser MT är ett utmärkt val för klinikägare som strävar efter att erbjuda högkvalitativa och skonsamma behandlingar som kan anpassas efter individuella behov. Kundnöjdheten är exceptionell och behandlingskostnaderna obefintliga, vilket kommer ge ett ordentligt lyft för din verksamhet ur många perspektiv. 

Två våglängder - samma session! 

Det som gör denna laserbehandling unik är användningen av två olika våglängder under samma session, vilket resulterar i en dubbelt så effektiv behandling. Under behandlingen appliceras en våglängd på 1540 nm, som tränger djupt in i mellanhuden (dermis) utan att påverka det översta hudlagret. Detta möjliggör en maximal ökning av kollagenproduktionen och hudens spänst på djupare nivåer, samtidigt som återhämtningstiden minimeras. 

CO2 10600 nm (Ablativ)

Denna laserteknologi är idealisk för ablativa hudföryngringsbehandlingar. Den hjälper till att minska rynkor, fina linjer och förbättrar hudstrukturen genom att avlägsna de översta hudlagren. 

GaAs 1540 nm (Icke-ablativ)

Med denna laserteknologi kan du erbjuda icke-ablativa behandlingar som främjar hudförnyelse utan att skada ytterhuden. Den är effektiv för att behandla ärr, solskador och förbättra hudens textur. 

Quanta Mix Technology

Youlaser MT:s mixteknologi är exceptionell och kan leverera båda våglängderna samtidigt (simultan emmission) eller i sekventiella emissioner på samma punkt.

De två våglängderna 10600 nm och 1540 nm har alltid oberoende effekt och pulsbredd. Detta gör det möjligt för användare att justera ablationsdjupet oberoende av koagulationen.

Mix teknologin gör även att man kan behandla alla kroppsdelar och hudtyper, i både djupa och ytliga lager av huden, helt beroende på vilken behandling just din hud behöver. 

Sekventiell emission

För att maximera koagulationsdjupet med minimal ablation är det sekventiella emissionsläget med 1540 nm och följt av 10600 nm den idealiska pulskonfigurationen.

Simultan emission

För att maximera ablationsdjupet är det simultana emissionsläget för de två våglängderna att föredra. Genom att använda lägre inställningar för både 1540 nm & 10600 nm blir säkerheten högre även med mörkare hudtyp.

Kirurgiska handstycken

Youlaser MT kirurgiska handstycken är designade för att anpassa sig till olika kirurgiska behov, inklusive skärning, ablation och koagulering, vilket gör den lämpliga för en mängd medicinska och estetiska behandlingar.

Handstyckena är konstruerade för enkel användning, med ergonomiska utformningar som förbättrar kirurgens förmåga att utföra känsliga ingrepp effektivt.

Quanta Skanner

Med hjälp av den innovativa scannern kan vi anpassa behandlingen och förhöja effekten ytterligare genom att finjustera behandlingsparametrarna utifrån behandlingsindikation och behov. Detta ger oss en ytterligare möjlighet att maximera resultatet med fortsatt högsta precision och säkerhet - oavsett hudtyp eller indikation. 

youlaser-scanner.png

Shelase (tillval)

Shelase är en dubbel lasermetod med GaAs 1540 nm och CO2 10600 nm för effektiv behandling av atrofi och laxitet genom omläggning av vaginalslemhinnan för en betydande förbättring av patientens livskvalitet, sexuella tillfredsställelse och omedelbar återgång till normala aktiviteter.

Quanta-System-Shelase-Scanner-Parts_edited.png

Den använder sig av Mixed Technology från Youlaser MT för att utföra en exklusiv blandad laserbehandling av vaginalslemhinnan med icke-ablativa och ablativa våglängder samtidigt. Behandlingen utförs genom att leverera två laser våglängder i vaginalslemhinnan för att stimulera sammandragning av slemhinnan och produktion av nytt kollagen för att återfå normal vaginalelasticitet.

VIDEOS & BILDER

Youlaser - The New Reference Laser for Anti-Aging and Beyond
Sök videoklipp...
Youlaser - The New Reference Laser for Anti-Aging and Beyond

Youlaser - The New Reference Laser for Anti-Aging and Beyond

10:47
Spela video
youlaser teknisk data

TEKNISK DATA

Financial Graphs
bottom of page