top of page

SKIN RESURFACING

Skin Resurfacing innebär oftast ablativ behandling av hudtillstånd med olika ursprung. Bland de vanligaste hör rynkor, fina linjer och bristningar. Andra inkluderar atrofiska, kirurgiska, traumatiska och akne-ärr

Quanta systems Discovery Pico

PICO

Discovery Pico är världens mest kraftfulla Pico laser med de tre våglängderna FD Nd:YAG 532 nm, Nd:YAG 1064 nm och Ruby 694 nm som b.l.a tar bort de allra djupaste tatueringarna. Tillval för IPL & Fraktionerad Laser.

Quanta systems q-plus

Q-PLUS

Världens enda Q-Switch som utan att byta munstycke tar bort alla färger på tatueringar. Detta tack vare kombinationen av våglängderna 532nm och 694nm i en och samma puls. Och det bästa av allt, absolut INGA kostnader för dyrt förbrukningsmaterial. Tillval för IPL & Fraktionerad Laser.

Quanta systems Chrome

CHROME

Chrome är en kraftfull laser med Q-Switched teknologi (1064/532nm och Nd:YAG) som kan utföra mer än 50 olika behandlingar i en och samma maskin. Anpassa er klinik och maximera vinsten med Quantas tillvalsmoduler Quanta Skin Apps®.

Quanta systems Youlaser

Youlaser MT är den första och enda lasern som kombinerar den ablativa CO2 10 600nm och den icke-ablativa GaAs 1540 nm i en och samma behandling. Överlägsen på marknaden när det kommer till hudföryngring,  pigmenteringar, linjer och rynkor, ojämn hudton samt ärr.

bottom of page