top of page

YOULASER prime(nyhet)

Youlaser Prime MT från Quanta Systems, är efterträdaren till den banbrytande Youlaser MT, världens första maskin (år 2013) som kombinerade CO2 och 1540 våglängder i en och samma maskin. Resultatet? Enastående precision och effektivitet i behandlingen.

Youlaser1-prime.png

Youlaser Prime MT krossar föregångaren när det kommer till effekt med hela 150W i nya HyperPulse modaliteten, versus tidigare 30W i Youlaser MT. 

Hotline Consultant

Skicka ett meddelande till oss
Vi svarar så snart vi kan! 

Vi kontaktar dig inom kort!

  • Youtube
  • Instagram
  • Facebook

20% snabbare med nya Primescan!

Optiscan-munstycket har blivit uppgraderat till den nya Primescan, som inte bara är bättre ergonomiskt utan även 20% snabbare än sin föregångare. Användarvänligheten har förbättrats avsevärt, dessutom har det nu en plug-and-play-kontakt. Med dessa förbättringar är Primescan definitivt ett spännande steg framåt inom detta område.

En betydande förbättring som har införts på den nya skannern är att den optiska fibern inte längre är löst placerad på armen. Istället har den integrerats inuti armen, vilket inte bara förbättrar enhetens struktur utan också minskar risken för skador och ökar dess hållbarhet.

Skärmavbild 2024-04-15 kl. 10.45.56.png

Nya generationens Youlaser

Efter elva års kontinuerlig forskning och utveckling, baserad på gedigen erfarenhet och omfattande kunskap, har Quanta Systems skapat Youlaser Prime MT. Detta är inte bara en förbättring, utan en fulländning av deras tidigare innovationer. Varje detalj har finslipats till perfektion under dessa år, vilket resulterar i en maskin som inte bara möter utan överträffar de professionella standarderna.

Investeringen i Youlaser Prime MT är en investering i framtidens hudvårdsteknik. Med denna maskin i ert sortiment kommer ni inte bara att kunna erbjuda era kunder de allra senaste behandlingarna inom hudföryngring, utan också säkerställa att era behandlingar utförs med den högsta möjliga kvaliteten och precisionen.

Hybrid/mix

Hybrid/Mix teknologin är en exklusiv världsnyhet från Quanta som möjliggör skräddarsydd precision på punktnivå. Använd dig exempelvis av Mix + 1550 modaliteten för huduppstramning för nacke och käklinjer eller Mix + CO2 för resurfacing helt utan återhämtning. Youlaser Prime MT har precis som sin föregångare tagit första steget till en ny era av optimerad säkerhet och precision inom hudvård.

HyperPulse (nyhet)

Youlaser Prime MT krossar föregångaren när det kommer till effekt med hela 150W i nya HyperPulse modaliteten, versus tidigare 30W i Youlaser MT. På ren svenska innebär det snabbare, djupare och säkrare ablation/resurfacing på alla hudtyper, även de mörkare. Det är så nära cold ablation man kan komma utan att använda en Fotoakustisk laser maskin som Pico eller Q-Switch och är en stor bidragande faktor till varför Youlaser Prime är framröstad som 2024 års bästa laser.

Prisbelönad

Youlaser Prime MT har nyligen erhållit utmärkelsen som "bästa enhet för hudåtstramning och hudföryngring" vid den prestigefyllda AMWC-mässan i Monaco. Detta är ett erkännande som bekräftar dess status som en ledande produkt på den globala marknaden.

Tre nya behandlingar

För att uppleva filterfri naturlighet och kortare återhämtningstider efter behandling.

ICONICPEEL

En avancerad peelingbehandling.

STARGAZE

En fullständig periokulär resurfacing.

PRIMELIFT

En ansiktslyftande effekt tack vare den icke-ablativa Hybrid Quanta Mixed Technology®.

Quanta Mix Technology

Youlaser Primes mixteknologi är exceptionell och kan leverera båda våglängderna samtidigt (simultan emmission) eller i sekventiella emissioner på samma punkt.

De två våglängderna 10600 nm och 1540 nm har alltid oberoende effekt och pulsbredd. Detta gör det möjligt för användare att justera ablationsdjupet oberoende av koagulationen.

Mix teknologin gör även att man kan behandla alla kroppsdelar och hudtyper, i både djupa och ytliga lager av huden, helt beroende på vilken behandling just din hud behöver. 

Sekventiell emission

För att maximera koagulationsdjupet med minimal ablation är det sekventiella emissionsläget med 1540 nm och följt av 10600 nm den idealiska pulskonfigurationen.

Simultan emission

För att maximera ablationsdjupet är det simultana emissionsläget för de två våglängderna att föredra. Genom att använda lägre inställningar för både 1540 nm & 10600 nm blir säkerheten högre även med mörkare hudtyp.

Två våglängder - samma session! 

Det som gör denna laserbehandling unik är användningen av två olika våglängder under samma session, vilket resulterar i en dubbelt så effektiv behandling. Under behandlingen appliceras en våglängd på 1540 nm, som tränger djupt in i mellanhuden (dermis) utan att påverka det översta hudlagret. Detta möjliggör en maximal ökning av kollagenproduktionen och hudens spänst på djupare nivåer, samtidigt som återhämtningstiden minimeras. 

CO2 10600 nm (Ablativ)

Denna laserteknologi är idealisk för ablativa hudföryngringsbehandlingar. Den hjälper till att minska rynkor, fina linjer och förbättrar hudstrukturen genom att avlägsna de översta hudlagren. 

FL 1550 nm (Icke-ablativ)

Med denna laserteknologi kan du erbjuda icke-ablativa behandlingar som främjar hudförnyelse utan att skada ytterhuden. Den är effektiv för att behandla ärr, solskador och förbättra hudens textur. 

VIDEOS & BILDER

bottom of page